Smakrik catering för alla tillfällen!

Ert hållbara val av
cateringleverantör i Malmö

Ert hållbara val av catering leverantör i Malmö

Vårt mål är att öka glädjen på företaget eftersom god och nyttig mat gör oss gladare och effektivare. Vi underlätter processen för er!

Samarbete och kunder

Vi levererar även mat för återförsäljning.​ Vi är bland annat huvudleverantör till Snälltåget som köper deras mat, dryck, godis och annat och säljer till sina passagerare. Kontakta oss om ditt företag önskar en lösning till återförsäljning av mat.

Det säger våra kunder :

Feedback

På Smak Sak tror vi att kundfeedback är en av de viktigaste faktorerna för att förbättra matupplevelsen på företaget och fortsätta att leverera högkvalitativ mat till våra kunder smidigt och enkelt. Vi är alltid öppna för ärlig feedback från våra kunder.

Använd vår kontakt-formulär för att ge oss din åsikt om vårt matutbud, vår service, leverans eller annat. Vi kommer att använda din feedback för att ständigt förbättra oss.

På Smak Sak är vi stolta över att erbjuda en unik  matupplevelse för våra kunder. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och kvalitet, och din feedback hjälper oss att göra det möjligt. Så tveka inte att lämna oss din åsikt och hjälp oss att fortsätta att leverera högkvalitativ mat till dit företag och alla våra kunder.

Kvalitet är viktigt för oss

Vi bakar vårt eget bröd, tillverkar vår egna kallpressade juicer, bakar våra bakelser från grunden. På det sättet vet vi, att vi levererar färska produkter av bra kvalité.

Rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet

Rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet

FAQ - Vanliga frågor

Vi levererar till hela Malmö med omnejd.

Kontrollera om vi levererar till din plats //

Kontakta oss gärna och berätta mer om vad ni har för önskemål, så ska vi försöka att hjälpa er.

Du är varmt välkommen att skicka in ditt CV till koket@smak-sak.se

Vi kan leverera catering till olika typer av evenemang som fester, personalmöten, event, julfester, kick-offs, teambuilding, företagsevenemang och liknande tillfällen.

Vi rekommenderar att du gör en preliminär bokning med uppskattat antal gäster, särskilt för evenemang som julbord i november och december eller studentbufféer som kan vara fullbokade. Bokningar via vårt beställningsformulär på hemsidan kan göras minst tre dagar i förväg. Om det är mindre än tre dagar kvar kan du kontakta oss för en förfrågan.

Vi har ett stort urval av mat. För frukost erbjuder vi olika alternativ, antingen som buffé eller individuellt portionerad. Vi har olika frukostalternativ och använder nybakat bröd som vi bakar själva. Vid stora beställningar kan vi använda bröd från Konditori Katarina. Till lunch erbjuder vi färska, goda och matiga sallader, wraps, smörgåsar och smörrebröd. Vi har även bufféalternativ för både lunch och middag, desserter, fika och mycket mer. Du kan se vår meny på smak-sak.se/meny.

Vi skickar en faktura efter leverans. Vi kan också ta emot Swish.

Vid större beställningar skickar vi en faktura vid beställning på hälften av beloppet innan leverans och resten efter leverans

Vi anpassar alltid beställningen efter allergier och specialkost. Dock kan vi tyvärr inte hantera luftburna allergier då vi arbetar med alla råvaror i vårt kök och bageri.

Alla våra produkter finns med innehållsförteckning och näringsberäkning. Klicka här

Kontakta oss gärna med en offertförfrågan, så återkommer vi så fort som möjligt.

Vårt beställningssystem gör det enkelt för dig. Du anger antalet personer, och vi levererar och beräknar rätt mängd baserat på det. Vid plockmat rekommenderas 2-3 styck per person innan ett måltid till exempel till lite bubbel 3 mini sandwich motsvarar ett mål. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med mängden.

Vi har samarbetspartners och kan hjälpa till med att hyra tält, porslin, bord, stolar, bar med mera. Vi kan även tillhandahålla personal och hjälpa till med olika behov. Kontakta oss gärna med en förfrågan.

Vi driver både Smak Sak Catering och Smak Sak Wine Import där vi har ett stort utbud av noggrant utvalda kvalitetsviner. Vår sommelier kan hjälpa till med val av drycker. Det som gör Smak Sak Catering unikt är att vi har serveringstillstånd och kan erbjuda servering av alkohol på ditt evenemang eller fest i samband med vår catering.

Vi levererar catering i Malmö och Lund med omnejd. Om du behöver catering till ett större evenemang i Skåne som ligger utanför Malmö och Lund kan du kontakta oss för en förfrågan.

 

Vår avbokningspolicy för catering är följande: Vid avbokning mer än 14 dagar före evenemanget återbetalas hela beloppet. Vid avbokning 7-14 dagar före evenemanget återbetalas 50% av beloppet. Vid avbokning mindre än 7 dagar före evenemanget återbetalas ingen del av beloppet. Vi förstår att det kan uppstå oväntade situationer, så kontakta oss så snart som möjligt om du behöver avboka eller göra ändringar i din beställning.